Om fotografen

Om Winnie Synia

Navnet er Winnie og jeg er årgang 81.

Portrætter af mennesker er det jeg brænder for, og jeg er vild med at forevige alle typer, unge som gamle. Mit hjerte banker dog lidt ekstra for børneportrætter. Både de helt små og teenagerne. Jeg elsker at skabe naturlige og uhøjtidelige billeder, der afspejler dem som de er. Dette er ikke nødvendigvis altid, med håret sat og et nydeligt smil. Børn kan også være alvorlige, eftertænksomme, nysgerrige, glade, skøre, grinende mm.

Arbejdet som fotograf, afhænger i den grad af kommunikation med og mellem mennesker. Her ligger en af mine største styrker i mit arbejde. Min tilgang til andre er åben, humoristisk, kommunikerende og nysgerrig. Derved skaber vi sammen, en historie der fortjener en plads på væggen. 

For det meste foretrækker jeg at arbejde ”On Location”. Her er der mulighed for at udnytte naturens  lys og kulisser, og intet billede bliver magen til et andet, da sceneriet altid skifter. Jeg udsætter gerne en aftale, hvis vejret er alt for dårligt, for at få den gode udendørs session. Jeg har dog et fint lille studie midt i byen, som jeg også benytter ofte. Mest til babyer og små børn. 

Jeg tilbyder alt i portrætter, samt familiebilleder, bryllup, gravid, og kreative erhvervsportrætter.

Tak fordi du overvejer mig som din fotograf:-)