Info om bryllup

Bryllup – Ofte stillede spørgsmål

HVOR LANG TID I FORVEJEN SKAL DU BOOKES TIL BRYLLUP?

I så god tid som muligt. Mine weekender ryger hurtigt og der er også min egen familie og sociale liv der skal passes 🙂


HVEM BESTEMMER HVOR VI SKAL FOTOGRAFERES?

Som hovedregel er det jeres ansvar at finde en location, der passer til jeres smag og til tidsplanen på dagen. Jeg kommer gerne med indspark til hvad en god location kan være, og er det i mit lokalområde har jeg sikkert også et par konkrete forslag. Det er også jeres ansvar at finde et indendørs ”back-up” sted, i tilfælde af regn.


BLIVER DER AFHOLDT ET MØDE INDEN DAGEN?

Ja, vi stikker hovederne sammen inden brylluppet, på en dato vi finder i fællesskab. Alt efter hvor i bor, kan jeg komme hjem til jer. Det giver mig en god fornemmelse af hvem i er og hvad i ønsker. Vi drøfter jeres overvejelser, afstemmer forventninger og laver en plan for dagen.


HVOR MEGET HØRER MED I DINE PRISER?

Det kommer an på hvilken pakke i vælger. Vi kan sikkert også skræddersy en pakke der passer til jeres behov.

Filerne der hører med i diverse pakker, er i fuld opløsning, beskåret til 20×30.


HVORDAN BETALER VI?

Ved booking betales der et depositum på kr 2000,- der kun er refunderbart ved aflysning minimum 6 mdr før aftalen. Resten skal betales senest på dagen.


HVILKE PRODUKTER KAN VI KØBE EFTERFØLGENDE?

Jeg tilbyder salg af albummer, fotobøger, takkekort, lærreder, collager o.m.a.