fbpx

Jeg er da i grunden ret glad for, at jeg stadig har ruder i min butik. Der er nogen der har muntret sig godt med krudt, lige udenfor studiet 🙂

2017 blev året, hvor jeg sagde mit job op, og gik “all-in” på at være selvstændig fotograf. Hold nu kæft det var en god beslutning, og den blev taget lige nøjagtig i rette tid. Det har virkelig været dejligt at kunne koncentrere sig udelukkende om fotograffaget, og kaste al min energi ind der, hvor jeg allerhelst vil være.

Og det ser ud til at bære frugt, jeg er simpelthen nået dertil, hvor jeg faktisk kan leve af min “hobby”. Timelønnen skal man vist ikke begynde at regne på, men eftersom jeg elsker mit fag, så har jeg intet imod at smide en ordentlig stak “interessetimer”. Jeg tænker på det, som en investering i min kreative udvikling 🙂

Med det sagt, så kommer der enkelte prisstigninger her fra 2018. Mest på nogen bestemte fotograferingspriser, hvor jeg har opdaget at sammenhængen mellem den tid jeg bruger og min timeløn, er lidt i skoven. Men også nogen stigninger på produkter, da min leverandør også har sat priserne op, og det skal jeg naturligvis matche. På nogen produkter vil prisen falde, bl.a. på indrammede portrætter, men så håber jeg også at flere af mine kunder, vælger det professionelle slutprodukt så man får lækker luksus på væggen, fremfor at gå i ikea eller netto og smide et flot portræt i en billig plastikramme.

2017 var på alle måder super spændende. Jeg tog en bryllups-sæson med fuld smæk på de fleste weekender, for ligesom at prøve af, hvor meget jeg kan overskue på den front. Og jeg elsker virkelig at være bryllupsfotograf. Det er fantastisk at få lov at være en flue på væggen, på sådan en stor dag, og man kommer tæt på sine kunder, på en helt særlig måde. Det er virkelig et privilegie. Men det er også benhårdt arbejde, så jeg har besluttet at jeg kun vil have en håndfuld bryllupper ind pr år, så jeg virkelig kan kredse om jer og lave lækre håndlavede bryllupsportrætter til jer.

2017 blev også året, hvor jeg har haft flere erhvervskunder, end nogensinde før. Faktisk havde jeg for år tilbage, slet ikke regnet med, at det var en retning jeg skulle gå i, men jeg oplever at det er en opgave jeg virkelig trives med. Jeg trives godt med en uforudsigelig hverdag, og den diversitet der er i, at man den ene dag står på et mekaniker værksted og den næste dag fotograferer politikere til valgplakater, virkelig er guf for min menneskenysgerrige natur. Jeg er vild med at lave personlige og individuelle business portrætter, så mere af det i 2018, tak 😀

Jeg er dog stadigvæk glad for alle de søde unger, der også kommer forbi biksen. Jeg er i sin tid startet op som børne og familiefotograf, og det holder jeg aldrig op med. Børn er fantastiske, og uanset hvilke udtryk vi ender op med, er de altid naturlige. De er endnu ikke så selvbevidste som os voksne, og jeg er heldigvis ikke bange for at ryge på børnehave stadiet, for at lege og pjatte mig frem til de gode billeder.

Jeg har igennem flere år, fået af vide, at det er godt at finde sin niche, som fotograf i en branche der er præget af benhård konkurrence. Jeg kender mange der specialiserer sig, som bryllupsfotograf, erhvervsfotograf, newborn fotograf, børnefotograf, livsstilsfotograf mm, og som er super dygtige til det. Men det kan jeg bare ikke. Jeg elsker forandring og udfordringer, og mest af alt er jeg nysgerrig på alle slags mennesker, så min “niche” er vist bare PORTRÆTFOTOGRAF med alt hvad det indebærer.

Det der med at være selvstændig med enkeltmandsvirksomhed, kan i længden godt være lidt ensomt. Så jeg har meldt mig ind i et netværk her i byen, her i slutningen af 2017. Det giver virkelig nogen gode indspark, på mange fronter. Socialt, markedsføringsmæssigt, udviklingsmæssigt og på humøret. I love it og kan virkelig anbefale det.

SÅ… status på 2017: Fantastisk år 🙂 Tusind mange gange tak til jer, der har været forbi. Og især tak til alle jer, der har været med fra starten af min karriere, og som bliver ved med at komme igen, på trods af prisjusteringer gennem tiden. Jeg elsker tanken om, at i kan lidt min udvikling gennem årene, føler jer godt behandlet og derfor godt tør komme igen. Og tusind tak til alle jer, der følger med på min facebook side, som liker, kommenterer og deler mine opslag – det er faktisk guld værd!

Hvis du har læst med så langt.. så er du godt nok sej!!

Til slut.. vil jeg lige vise mit nye logo, som jeg begynder at bruge fra nu af 🙂

Må i alle have et godt, lykkebringende, kærlighedsfyldt og max lækkert nytår!!

Kærlig hilsen Winnie

FÅ NYHEDER OG GODE TILBUD

Tilmeld nyhedsbrevet, så får du besked når der er nyt eller hvis jeg laver et godt tilbud.

Tak for din tilmelding :-=