fbpx
JEG KAN SET IKKE FÅ ARMENE NED OVER HVOR FANTASTISK DER ER VED LANGESØ SKOVEN DISSE DAGE <3 <3 <3
 
 Og jeg har i den grad malket den så godt jeg kan 🙂
Har faktisk været der hver dag i en uge i træk, undtaget søndag. Den har budt på et par familier, nogen lækre unger både store og små, en smuk og lækker gravid igår (manner jeg håber jeg må fremvise de portrætter), og idag runder jeg af med 3 søstre og deres familier, der skal fotograferes i diverse kombinationer.
Normalt synes jeg først skoven plejer at blive sådan rigtig smuk henad November, og ofte så er alt skønheden blæst væk en eller anden nat, før jeg når at få set mig om. Det her lune vejr og så de farver.. ville ønske det kunne være sådan det meste af året. Kameraet elsker det <3 Fotografen elsker det <3 Og besøgstallet ved Langesø, indikerer lissom, at det ikke kun er mig der er vild med. Fyn du er så fin! 
Har du husket at være på efterårstravetur?
November og December byder på en masse julegavehemmeligheder og fotografering i studiet, her i Bogense. Det er nu også hyggeligt, at jeg kan slå mig ned der, tøffe rundt og lave portrætter i sutsko, mens jeg har så travlt at jeg helt glemmer at blive vinterdeprimeret 🙂
Jeg håber du nyder løvfaldssommeren og efterårsferien, det gør jeg selvom jeg knokler en vis del ud af bukserne.
Kh Winnie

FÅ NYHEDER OG GODE TILBUD

Tilmeld nyhedsbrevet, så får du besked når der er nyt eller hvis jeg laver et godt tilbud.

Tak for din tilmelding :-=