fbpx

Børnefotografering

Glade børn, skøre børn, eftertænksomme børn, smukke børn.

De små har mange ansigter, og jeg er vild med at forevige dem, lige som de er. Naturlige og helt sig selv.

Jeg elsker at bruge naturen som kulisse, der er højt til loftet og plads til udfoldelse. Men jeg aftaler gerne en tid i studiet også, for et stilrent og klassisk portræt.

Session i studiet: Priser fra 999,- ekslusiv print/produkter

Session på location: Priser fra 1500,- ekslusiv print/produkter

Prismenu

Kunderne siger

Winnie formår at fange vores børns personlighed i ét billede – og formår på fineste vis at portrættere dem, som dem, præcis som de er. Hos Winnie er det ikke så meget selve billedet, der er i centrum, men mere mennesket, for hvem de er.
Første gang var jeg nervøs for, om man overhovedet kunne få taget et billede af min energifyldte dreng, men det lykkedes på fineste vis, og jeg vil anbefale Winnie til alle, uanset anledning.

Jeg synes det unikke ved hende er, at hun ikke går efter at skabe bestemte billeder, men mere at tage billeder, sådan som situationen er. Så kan det godt være, at børnene står lidt sjovt eller skørt, men de er altid både autentiske og ægte. Og dermed også genkendelige for os forældre 🙂

– Mette Lucie Overvad

“Der er stor naturlighed i de billeder Winnie tager, og Winnies har en fantastisk evne til at få os alle til at slappe af, på sin helt egen sjove & finurlige måde.
Vi har både fået taget familieportrætter og billeder til vores velsignelses- vielse, ved Winnie, så vi kender den flotte kvalitet. Og vi vil også i fremtiden vælge Winnie som fotograf og vi anbefaler hende gerne til alle der skal have taget billeder i høj kvalitet.
Vi har fået en top professionel vejledning til valg af de rigtige billede og produkter, vi fik både lavet mapper med billeder, og billeder til ophæng, og vi er meget glade for det alt sammen.”

– Jane Wendelin

Vi har været forbi Winnie til en familiefotografering og det bedste ved oplevelsen var hendes opmærksomhed omkring alt der har betydning for billedets karakter. Jeg havde en lille bekymring for at det vil føles akavet for en ufotogen. Men bekymringen blev gjort til skamme, og stemningen var god hele vejen. Jeg har anbefalet hende til familie og venner, fordi jeg elsker resultatet af vores photoshots. En sød, imødekommende og smilende fotograf, med et godt tav på børnene også. Efter kort tid var de tøet op, og synes det var sjovt. Vi fik en grundig gennemgang til valg af billeder, og god vejledning i produkter og priser og vi er rigtig glade for vores printede billeder, og det samme er familien som har fået fotografier i julegave.

– Helene Ussing

Sådan arbejder jeg

1.Formøde

Jeg fotograferer med udgangspunkt i hvem i er – og det gør jeg bedst hvis jeg lærer jer at kende.

Derfor holder vi et lille formøde, hvor jeg spørger ind til jeres forventninger, drømme, indretning, stil mm.

Mødet er naturligvis uforpligtende

 

2.Session

Nu sker alt det sjove 🙂

Location, påklædning osv er på plads, og der er afsat god tid til selve fotograferingen.

Jeg går op i at det skal være sjovt og hyggeligt undervejs, det vil helt sikkert afspejle sig i jeres portrætter.

3.Efterbehandling

Her sker der en masse magi og nørderi

Jeg udvælger nøje de bedste portrætter, redigerer og finpudser, så i kun skal forholde jer til det færdige resultat under fremvisningen.

Under formødet har vi talt lidt om hvad i kunne tænke jer og jeg laver lidt forskellige designs klar til jer.

Denne fase kan vare fra 1-3 uger, alt efter sæson og travlhed

4. Fremvisning

Spændingen bliver udløst, på storskærm her hos mig, hvor i ser det færdige resultat

I får professionel vejledning til formater, størrelser, valg af produkter og rammer

Jeg fremhæver mine personlige favoritter og hjælper jer hele vejen igennem, med at få det bedste ud af jeres portrætter.

Det er her vi finder frem til, hvad i skal have med hjem til vægge

 

FÅ NYHEDER OG GODE TILBUD

Tilmeld nyhedsbrevet, så får du besked når der er nyt eller hvis jeg laver et godt tilbud.

Tak for din tilmelding :-=