fbpx

Om fotografen

Bag kameraet finder du: Mig. Winnie. Bikini. Jimmi. Wims. Winnie The Pooh 🙂

 Når jeg ikke lige er der, kan jeg findes i et lille hus på bøhlandet, hvor jeg nyder stilheden, friheden, horisonten, haven og livet med min tykke kat og min bedre halvdel. Når jeg ikke lige er travl med fotografrelateret arbejde, så er jeg bl.a optaget af musik. Desværre er jeg ikke velsignet med nogen talenter på den front, udover 3 akkorder på en guitar. Til gengæld er jeg en lidenskabelig lytter, samler, nørd, smagsdommer og flittig koncertgænger!

 Udover det så kan jeg vældig godt li` bøger, Star Wars, buddhisme, nærvær, nørder, blomster i grøftekanten, økologi, mennesker, simremad, playlister, katte, subkultur, portvin, venlighed, børn der griner, genbrug, livet, humor, kontraster og alt midt i mellem. Og så er jeg selvudnævnt professionel bingewatcher! Jeg kan ikke så godt li´ madspild, ekstremisme, koriander, uretfærdighed og amerikansk-romantiske komedier.

 Interessen for fotografiet har vist mere eller mindre altid været der. Som teenager gik jeg i den lokale elektronikbiks, uden min fars viden, og fyrede alle mine penge af på et pocket kamera. Og jeg kan ikke huske at jeg sidenhen, ikke har haft en eller anden form for kamera. Som tiden er gået, er de dog blevet betydeligt dyrere:-) 

 Jeg er udpræget portrætfotograf. Jeg har eksperimenteret med landskaber, stilleben, produktfotografering osv, men jeg keder mig helt utroligt meget. Det der trigger mig, er det der opstår mellem mig og det menneske jeg har foran kameraet. Kemien, kontakten, historien, udstrålingen og de mange gode grin. Og så elsker jeg diversiteten i mit job. Den ene dag kan byde på en søskende session med børn i børnehavealderen, så sidder vi på gulvet og laver pruttelyde, taler om kæledyr eller fortæller platte vitser.

 Men børneportrætter kan være så meget andet end fjollede grin og ”prutfiiiiis”. Eftertænksomheden, deres indre verden, sårbarheden og surmuleren er også fedt at portrættere. Næste dag kan byde på personaleportrætter i en travl virksomhed, her gælder det om hurtigt at lure hvad der skal til for at få modellen til at slappe af og åbne op, for det er supervigtigt. Dagen efter kan det være en personal branding session, hvor vi virkelig går i dybden med hvad der skal udstråles og tiltrækkes. Det kan være ret intimt, men det er mega sjovt og spændende og jeg er altid helt høj og glad i låget bagefter.

 Fredag eftermiddag kan der være en familie session i skoven på programmet, her forsøger jeg at ligge vægt på nærværet, humoren og de autentiske udtryk.

Tak fordi du læste med så langt. Overvejer du at booke mig som din fotograf, så hop ned til kontaktformularen herunder 🙂 

Kærlig hilsen Winnie

 

 

 

Fotograf Winnie Synia
Adelgade 32D
5400 Bogense
fotograf@winniesynia.dk
Telefon: 2991 0306

Få et opkald fra Winnie

Det er gratis og selvfølgelig helt uforpligtende.

Kunderne siger

Super dygtig fotograf, der forstår at holde en fest, med ungerne imens der bliver taget billeder. Det resulterer i nogle helt fantastiske billeder, billederne på denne side taler for sig selv. Ikke sidste gang vi kommer forbi dit kamera.

Jeannie Nielsen

Winnie er en fotograf hvor man bare kan være sig selv og hvor man føler sig glad og tryg i det man træder ind af døren. Og så er hun en fantastisk dygtig fotograf.
Jeg kommer igen, og glæder mig allerede til næste gang

Kamilla Jensen

Portrætkunde

Jeg fortryder ikke vores investering i Winnie et eneste sekund. Vi har en stor collagevæg i vores gang og jeg bliver glad og varm om hjertet hver eneste gang jeg ser vores dejlige familiebilleder og vores smukke børn. Fotograferingen gik SÅ nemt, ungerne morede sig kosteligt og vi fik en meget grundig vejledning og gode input fra fotografen, da vi skulle bestemme os for hvad vi ville have

Hanne Andersen

Eksempler på Mit arbejde

FÅ NYHEDER OG GODE TILBUD

Tilmeld nyhedsbrevet, så får du besked når der er nyt eller hvis jeg laver et godt tilbud.

Tak for din tilmelding :-=