fbpx

Hvem er fotografen?

Jeg har som selvstændig befundet mig bag kameraet i 10 år. Men før jeg startede forretning havde jeg også et kamera ved hånden – det har jeg faktisk haft så længe jeg kan huske – De er dog blevet betydeligt dyrere gennem årene 😉

Egentlig har jeg aldrig haft ambitioner om at være selvstændig. Jeg var faktisk på vej i en helt anden retning. Men pludselig blev der trukket i mig. Der var efterspørgsel på mine billeder og jeg måtte få mig et cvr nummer. I dag kan jeg slet ikke forestille mig hvad jeg ellers skulle lave.

Jeg er dedikeret portrætfotograf – Der SKAL simpelthen være mennesker foran mit kamera før det slår gnister. Jeg er drevet af mødet mellem mennesker. Kemien, reaktionen, smilet, varmen, eftertænksomheden, ambitionen – I love it! 

Derfor føler jeg mig overordentlig privilegeret over at kunne leve af mit fotografi. Mit Why er at skabe autentiske portrætter med ægte udtryk – hvad enten det er hjem til væggen hos familien eller portrætter til selvstændige, der gerne vil gå next level med deres visuelle identitet. 

Ved siden af min fotografvirksomhed, har jeg i sommeren 22 startet et netværk for soloselvstændige kvinder, som et lille ekstra ben på min business. Og det har nok været en af de bedre ideer jeg har fået – det er SÅ skønt med et fællesskab med ligesindede, når man som soloselvstændig arbejder så meget alene.  

Tjek Feminint Netværk Nordfyn ud her

Privat bor jeg i et lille hus på landet, med min mand og min tykke kat. Vi sætter pris på roen, horisonten og den billige husleje herude 🙂 

Jeg elsker at bruge tid på musik. Ikke at jeg kan udøve noget i den retning, men jeg er en ivrig lytter, dansemus, samler og jeg tager gerne til så mange koncerter som muligt. 

Ting jeg sætter pris på: Meditation, vild-med-vilje, simremad, dans, human design, familien, serier og bøger i rå mængder, familie, økologi, diversitet, nørder, humor, selvironi, børn der griner, katte, blomster i grøftekanten, star wars, subkultur, portvin, kontraster og alt midt imellem <3

På den anden side er der også ting, jeg ikke er fan af – madspild, ekstremisme, koriander, store gedehamse, uretfærdighed, selvhøjtidelighed og amerikansk-romantiske komedier.

Tak fordi du læste med så langt – har du brug for en snak inden du booker, så giv endelig lyd fra dig – det er helt uforpligtende 🙂Portræt af fotograf winnie synia, fra Fyn. hun har briller på og en stribet cardigan, billedet er taget ved langesø på nordfyn
billede af fotograf winnie synia taget ved en grøn væg

Skal jeg ringe dig op?

Det er gratis og selvfølgelig helt uforpligtende.

Kunderne siger

Super dygtig fotograf, der forstår at holde en fest, med ungerne imens der bliver taget billeder. Det resulterer i nogle helt fantastiske billeder, billederne på denne side taler for sig selv. Ikke sidste gang vi kommer forbi dit kamera.

Jeannie Nielsen

Winnie er en fotograf hvor man bare kan være sig selv og hvor man føler sig glad og tryg i det man træder ind af døren. Og så er hun en fantastisk dygtig fotograf.
Jeg kommer igen, og glæder mig allerede til næste gang

Kamilla Jensen

Portrætkunde

Jeg fortryder ikke vores investering i Winnie et eneste sekund. Vi har en stor collagevæg i vores gang og jeg bliver glad og varm om hjertet hver eneste gang jeg ser vores dejlige familiebilleder og vores smukke børn. Fotograferingen gik SÅ nemt, ungerne morede sig kosteligt og vi fik en meget grundig vejledning og gode input fra fotografen, da vi skulle bestemme os for hvad vi ville have

Hanne Andersen

Eksempler på Mit arbejde

FÅ NYHEDER OG GODE TILBUD

Tilmeld nyhedsbrevet, så får du besked når der er nyt eller hvis jeg laver et godt tilbud.

Tak for din tilmelding :-=