fbpx

Portrætter til dig der er soloselvstændig

Boost dit brand med mærkbare billeder, der skaber tillid og øger din synlighed.

Er du klar til at gå “next level” med din visuelle identitet?

Din digitale profil er dit visitkort og et lækkert portræt, der udstråler hvem DU er, er det allerførste skridt mod din nye kunde. 

Jeg sporer mig ind på din energi og din forretning, så vi sammen kan skabe billeder, der ikke kun taler til dine kunder, men også udstråler den ægte dig. 

Følg med i mit arbejde på LinkedIn, Instagram og Facebook

I din rolle som soloselvstændig er det ikke blot din service eller produkt, der gør forskellen. Dine kunder investerer i dig – i din personlighed og unikke energi. Gennem veludførte brandingportrætter der fanger din autenticitet, kan du opbygge en særlig forbindelse med dine kunder og skille dig ud fra mængden. 

Samtidig viser du både dig selv og omverdenen, at du tager din forretning seriøst, så det er en investering i både din personlige og professionelle succes.

portræt af kvinden Anja Gammelgaard fra virksomheden action between, beliggende i Odense. Hun har fået portrætter i odens kvarter i Odense på Fyn
Anja Gammelgaard fra Action between er fotograferet af Winnie Synia, I Odeons kvarter i Odense.
portræt af kvinden Anja Gammelgaard fra virksomheden action between, beliggende i Odense. Hun har fået portrætter i odens kvarter i Odense på Fyn
  • Ekstra billeder kan altid tilkøbes. Pris efter aftale. 
  • Styling af Makeup og hår: Priser fra 2500,-
  • Alle priser er EX moms

kontakt mig for en uforpligtende afklaringssamtale 🙂

3 + 1 =

Fotografen – Winnie Synia

Med 14 års erfaring bag kameraet går min passion ud over selve teknikken – den strømmer gennem ‘det gode møde’ og forbindelsen mellem mig og mine kunder. De ægte udtryk, reaktioner og smil, der opstår i vores positive samspil, er min drivkraft.

Jeg tror på, at autenticitet er grundlaget for tillid, derfor skaber jeg billeder, der udstråler ‘what you see is what you get’. Vi mødes i øjenhøjde, skaber et rum uden fordomme og hvor der både er plads til at shine, være stolt, have store følelser eller virkelig dårlig humor – Det må gerne være sjovt og uhøjtideligt at blive fotograferet.

Mit Why er at styrke din synlighed gennem portrætter, der spejler den ægte dig – det er vigtigt for mig at du kan genkende dig selv. Dit digitale visitkort skal være en refleksion af din personlighed og energi.

Læs mere om mig

SPARRING & RÅDGIVNING

Du får ikke bare nye professionelle billeder. Du får også en samarbejdspartner, der er dedikeret til at sikre, at du får mest muligt ud af din investering.

Jeg holder dig i hånden hele vejen, lige fra planlægning, til location, posering, tøjvalg mm. 

Efter fotograferingen hjælper jeg med valg til de rette motiver. Du bestemmer selv om det skal være online eller i mit studie.

FLEKSIBLE BILLEDFORMATER

Dine billeder leveres i forskellige formater, der passer til forskellige behov og anvendelser.

Jeg leverer billeder i tilpassede profiler, der sikrer at de ser skarpe ud på både tryk og skærm.

Du får både farve og sort/hvid. Dette giver dig fleksibilitet til at tilpasse billederne til forskellige kontekster og stemninger.

 

EN UFORMEL FOTOGRAF

Glem alt om stive poseringer! Når du er foran mit kamera, insisterer jeg på at det skal være sjovt og uhøjtideligt.  

Vi griner sammen, vi skaber sammen, og vi går efter ægte smil frem for tvungne udtryk.   

Jeg tror på, at det netop er den uhøjtidlige stemning, der giver de autentiske billeder.

 

Tag en inspirationstur i mit portrætgalleri

 

De bedste anbefalinger herfra

“Winnie forstod hundrede procent hvilke stemninger og ønsker jeg havde til mine billeder. De skal bruges på min hjemmeside og sociale profiler. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Winnie er sød og sjov og har en masse gode ideer med. De bedste anbefalinger herfra”

Ane Longgard, Marketing Manager

Varme, humor og en yderst professionel tilgang

“Winnie har formået at fange essensen af det jeg står for professionelt – og privat. Fotosessionen gik som en leg med varme, humor og en yderst professionel tilgang til motiv, lyssætning, de små detaljer og det store billede. Alt er gennemtænkt før vi går i gang, og alligevel er der plads til at gå med impulser og det der opstår.  Jeg har fået billeder, der understøtter min kernefortælling og matcher min virksomheds online udtryk. Jeg er VILD med det!”

Ann Berit Frostholm - Nature works

En fotograf der både var professionel og samtidig afslappet

“Jeg har brugt Winnie til mine nye brandingportrætter og jeg må sige at det var en fornøjelse. Winnie lyttede til mine ønsker og omsatte dem til de perfekte rammer for mine nye portrætter. Jeg oplevede en fotograf der både var professionel og samtidig afslappet og behagelig i sin tilgang til samarbejdet. Jeg vil varmt anbefale dig at tage fat i Winnie næste gang du skal have opdateret dine portrætter.”

Anja Gammelgaard - Action Between

Tak fordi du har læst med her til 🙂 Nu hvor du er kommet så langt, har du måske lyst til at følge med i hvad jeg ellers laver? Skriv dig op til mit nyhedsbrev her

FÅ NYHEDER OG GODE TILBUD

Tilmeld nyhedsbrevet, så får du besked når der er nyt eller hvis jeg laver et godt tilbud.

Tak for din tilmelding :-=