fbpx

Altså.. det er super sjældent, men det kan ske at det ikke kan lade sig gøre og vi må gå hver til sit og opgive foretagendet. Sidste gang det skete her hos mig, er snart et par år siden. Men nu skete det altså igår, og det er ikke sjovt for hverken forældrene, børnene/barnet eller mig.

 
Vi tager selvfølgelig en “ommer” på et andet tidspunkt. Det skal helt sikkert nok lykkedes. Og det koster ikke ekstra <3
 
For når man er et meget lille menneske, så kan det godt være svært at leve op til nogen voksnes beslutning om, at lige i dag skal vi altså have det sjovt og lave glade familiebilleder.
 
Nogen børn er generte og skal have lang tid til opvarmning. Nogen skal nussepusses. Nogen skal have noget gas. Nogen børn er frække og oppe i gear og fotografen skal have fuld fart på gennem hele sessionen, for at holde deres opmærksomhed. Og nogen skal bare have lov at være, mens jeg observerer på afstand med kameraet.
 
En af mine største styrker som fotograf, er klart at jeg er god til børn og også har pædagogisk erfaring. Og vi har næsten altid en fest.
 
Men nogen gange.. så kan det altså bare være utrygt. Man kan have ondt i maven, ha en influenza på vej, ha haft en overvældende uge i institution eller noget andet der gør, at man altså ikke lige kan rumme den fremmede dame med kameraet. Heller ikke selvom hun ser lidt spændende ud, har en bold eller laver pruttelyde. Så er det bare Moar der dur <3
 
Og så er det altså bare at sige, “det bliver ikke idag” og så laver vi en ny aftale 🙂
 
Vi har naturligvis forsøgt et par gange på forskellige måder. Men jeg vil langt hellere lave en ny aftale med jer, fremfor at overskride børnenes grænser.
 

Så det er altså ikke nogens skyld. Ikke nogen umulige unger, ikke nogen dårlige forældre og ikke en dårlig fotograf.

 
Men, det er dælme endnu en god grund til at bestille i god tid, hvis man skal bruge billeder til gave eller et bestemt tidspunkt., For der kan opstå situationer som denne, dårligt vejr, sygdom og alt muligt andet 😉
 
De bedste hilsner // Winnie

FÅ NYHEDER OG GODE TILBUD

Tilmeld nyhedsbrevet, så får du besked når der er nyt eller hvis jeg laver et godt tilbud.

Tak for din tilmelding :-=