fbpx

På søndag starter årets sæson med fotografering af konfirmander, og jeg kan nu se frem til 6 arbejdsweekender i træk 🙂

MEN…. Jeg glæder mig!! Konfirmations portrætter betyder nemlig, UD af studiet, UD i naturen, det betyder FORÅR og det betyder smukke unge og glade mennesker. Det er en ret fin aldersgruppe at arbejde med, især hvis vi liiiige kan få mor og far til at holde sig lidt i baggrunden. Faktisk så foretrækker jeg hvis jeg kan få lov at køre en tur med dem selv. Det giver allerbedst tid til fordybelse.

Her på Nordfyn vrimler det med fede spots til fotografering. Jeg tror jeg kender en del af dem, men jeg er sikker på der findes mange derude som jeg sket ikke kender. Derfor håber jeg i vil hjælpe mig, med tips til uopdagede fotolocations.

Jeg er især vild med rå baggrunde. I ser måske ikke lige det jeg ser, men prøv at tjekke de her eksempler ud:

_MG_9954

En gammel blå jernport ned på havnen… Mega lækker og rå til en smuk konfirmandpige

 

_MG_9688

Her en ramponeret væg ved det gamle garveri i Bogense. Er vild med det ramponerede rosa puds og den ser også SÅ lækker ud i sort/hvid 🙂

_MG_9658 copy

Et gammelt fiskerskur på Bogense havn, lavet af tagpap.. også en af mine favoritter, selvom den sorte farve kan vær en udfordring at arbejde med..

_MG_9539 copy

Også et super godt spot, ved Bybækken i Bogense. Her har jeg været aaaalt for lidt, men det bliver der lavet om på i år 🙂

Så her kommer min bøn.. Hjælp mig med at finde nye smukke steder jeg kan bruge til fotografering. Alle tips modtages med kyshånd, og gerne fra hele Nordfyn. Jeg kan især bruge nogen rå baggrunde, smukke uberørte steder i naturen, blomstermarker, væltede træer, gamle skure, vægge med bevoksning af planter, høj beplantning med mere. Jeg modtager gerne tips på facebook, eller i indbakken med billeder. Og selvfølgelig, hvis du kender fede steder i andre dele af det danske land, så kommer jeg jo rundt omkring, så bare hit me:-)

Håber at høre fra jer der kender alle de lækre locations!

Kærlig Hilsen Winnie

FÅ NYHEDER OG GODE TILBUD

Tilmeld nyhedsbrevet, så får du besked når der er nyt eller hvis jeg laver et godt tilbud.

Tak for din tilmelding :-=